2011. szeptember 14., szerda

Első pár napom CA-ban

Tehát vasárnap este megérkeztem, igazából nem tudom, hol hagytam abba a történetem, szóval kezdem az első nappal.
Az első napon a gyerekek ébresztettek, megmutatták mi hol van, hogy zajlik náluk a reggel, aztán apuka elvitte őket suliba, aztán haza jött értem és elmentünk vezetni, megmutatta, hol a suli, hol a karate óra és a gimnasztika óra. Haza jöttünk volt egy kis szabad időm, gyorsan kipakoltam, aztán anyuka szólt, hogy lassan el kell indulnom a gyerekekért a suliba, aztán el kell vinnem őket a karate órájukra. Nagyot néztem, egyedül?? Jézus, tuti el fogok tévedni... Az odafele úttal semmi problémám nem volt, egyszerűen megtaláltam mindent, aztánnagy nehézségekkel rávettem a kis Bodhit, hogy igen is át kell öltöznie a karate ruhájába, ugyanis részt kell vennie az órán...nem volt könnyű feladat de végül sikerült. Végig néztem az órát, aztán irány haza. Odaadtam nekik a kis snacket, de még így is össze tudtak veszni mindenen. Persze így az útra se tudtam annyira koncentrálni, szóval eggyel hamarabbi kijáraton mentem le az autópályán.... Teljesen kétségbe voltam esve, azt se tudtam merre vagyok épp, de szerencsére Sofia segített, haza navigált bennünket. Kicsit játszottunk este, csináltam nekik vacsit, aztán irány fürdés és ágy. Másnap 7kor keltett Bodhi, hogy menjek vele kicsit játszani a játszószobába, fél 8kor Sofia is felkelt, zongorázott egy keveset, majd rávettem őket a reggelizésre és a felöltözésre, ez se ment könnyen, de megvolt. Sofiát elvittem a suliba, aztán haza jöttem és egész nap a kisfiúval voltunk itthon. Játszottunk a kertbe, néztünk egy kis mesét, rajzoltunk a nővérének, és a szülőknek is valami szépet. Aztán irány a suli, felvenni a nagylányt, és menni kellett gimnasztika órára. Nagyon kis aranyosak voltak, de nem akartak haza menni, nézni akarták még a nagyokat... egy kis könyörgés után megindultak, na de a haza fele út...az igencsak nehézre sikeredett. Nagyon fáradtak voltak már, elkezdtek veszekedni, hisztizni, és persze megint jól eltévedtünk. Kb fél óra körbe körbe menés után megtaláltam a helyes utat, és végre haza értünk. Ettek egy keveset, aztán irány apukával golfozni...Vicces volt, sose golfoztam még, igazából nem is vonz, egyszer megpróbáltam, de inkább frizbiztünk :) Este el kellett menni a gyerekeknek fodrászhoz, mondta apuka menjek én is, utána veszünk telefont nekem...az egészből nem lett semmi, mert késő volt már, a gyerekek meg elfáradtak, szóval csak haza jöttünk és alvás. Szóval ez a kedd, elég hosszúra sikeredett...
Este anyuka mondta, hogy ma reggel szabad vagyok, csak 3 fele kezdek, ugyhogy aludhattam volna, de reggel megint kopogtatott Bodhi az ajtómon, és nem akart elmenni, szóval fel kellett kellnem 7kor ma is... Kicsit pihentem, aztán apuka közölte, hogy menjünk telefont venni, meg megmutatja merre van a balett iskola, mert ma Sofiának balett lesz...ennyit a szabad délelőttömről. Délre vissza is értünk, anyuka rögtön hívott, hogy ma ő veszi fel a gyerekeket, és nekem csak uzsit kell készíteni aztán elvinni őket, hála ég, tovább lustálkodhattam.... Haza értek, átöltöztünk aztán máris indultunk. Amíg Sofia balettozott, Bodhival elmentünk a parkba játszani. Mikor vége volt a balettnak hívott apuka, hogy ő a golf pályán van, szóval ne vigyem őket haza, hanem rakjam csak ki őket...mondtam oké 10 perc és ott vagyunk. Elindultunk, végre először nem is tévedtünk el, de mikor odaértünk Sofia közölte, hogy ő átöltözne, ugyhogy menjünk haza... Apuka mondta okés, majd akkor haza jön értük... Haza mentünk átöltöztek, csináltam az útra valami kis vacsit, aztán apuka jött is értük 6kor, így azóta megint szabad vagyok....ez a nap nem volt olyan vészes.
Holnap még nem tudom mi a terv, a kisfiúnak nincs suli, szóval itthon lesz velem gondolom, de hogy milyen külön órájuk lesz az még rejtély.
Ma beszéltem az itteni német au pairrel, Pia-val, péntek este csinálunk valamit, aztán vasárnap lesz a Cluster Meeting, megyünk az Alcatraz-ba, érdekes lesz. Serena, ő is egy au pair itt a környéken, vele is találkozom valamikor, és állítólag van egy magyar au pair is errefelé....mégsem leszek annyira egyedül, mint gondoltam :)

És most a képek:
                                                    Ezt vezetem mostanság :)
                                               Alcatraz
                                                 Játszó szoba
                                               Még gépet is kaptam haha
                                                 Sofia Love szobája
                                                           Bodhi fiús szobája
                                 
Én szobám

                                                                 



                                                 A kilátás előre, a golf pályára
                                                         A hatalmas konyha

                                                                  Nappali
                                                                 Érkező
                                                                 Kilátás a tóra

Remélem tetszik nektek is, én imádom :) A gyerekekről legközelebb :)
Legyetek jók, puszi Zsu

7 megjegyzés:

  1. Hú,nagyon tetszik...érezd jól magad,és ügyes legyél! Puszi Ildu

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus helyre kerültél! Én is imádnám. :) Érezd jól magad!

    Évi

    VálaszTörlés
  3. szuperek a képek, még a hideg is kiráz, olyan szép minden. Tényleg meseszép a ház és a környék is! Ha még a család is aranyos, akkor asszem megütötted a főnyereményt:-) látod megérte a sok viszontagság, mert irigylésre méltó a helyzeted most:-) írjál sokat, fényképezz sokat, hadd éljük meg/át veled ezt a csodálatos egy évet, amit ott fogsz eltölteni. Na és Alcatraz, feltétlen menj el oda is és csinálj képeket léééééci:-) még kíváncsian várom a képeket a családról is majd, hadd lássuk őket is. Csodás a szobád is. Örülök nagyon Neked.

    VálaszTörlés
  4. Szia Zsuzsi,
    Örülök hogy találtál új családot, San Francisco környéke gyönyörű!!! Mi a város pontos neve ahol vagy? Frissíteném a blogomban a neved mögötti részt Maplewood-ról másra :)
    Jó hétvégét!
    Csilli

    VálaszTörlés
  5. Csilli,a hely neve NOVATO.

    VálaszTörlés
  6. Tátva maradt a szám, nagyon tetszenek a képek :D Így tovább!

    VálaszTörlés