2012. május 13., vasárnap

Majusi izgalmak

Elhataroztam ma, hogy mielott vegleg bucsut fogok venni egyik kedvenc sorozatomtol, a Lila akackozbol jelentkezo Szuletett felesegektol, es most itt szo szerint ertem a bucsut, hisz vegleg vege lesz ma a sorozatnak, egy 2 oras bucsu resszel zarjak le ezt a fantasztikus 8 evadot.. tehat visszaterve, igen elhataroztam, hogy elkezdek blogot irni az elmult heteim torteneseirol.

Eloszor is, eget rengeto dolgok nem tortennek most sem, viszont nehany kis aranyos tortenetet megosztanek most.
Tehat a gyerekek valtoznak, nagyon erdekes nezni, de egyik naprol a masikra tortennek ezek a valtozasok. Mig az elejen a kisfiu miatt szaladtam volna egyenesen haza, most neha a kislany kerget az oruletbe. Lassan 7 eves, kezd kinoni ebbol a jokislany szerepbol, es mindenkivel flegmazik es ellenkezik. Minden egyes keresre, utasitasra akarmire a valasz egy hatarozott No! Ami persze a szuloknek sem tetszik, nekem meg hat foleg nem. A time out mar ugy erzem nem segit, igazabol felesleges idopocsekolasnak is tartom, tehat megoldasnak a kulonbozo elvezetek megvonasat talaltuk...TV desszert, vagy akar a hetvegi talalkozok a baratnokkel.
Viszont azt nem mondhatom, hogy nem aranyos es szeretnivalo, ugyanugy megkapom tole az oleleseimet es a puszijaimat ha epp olyan kedve van, de mar egyre kevesebb alkalommal tartja ugy a kedve.
Ezzel szemben a kisfiu 180 fokos fordulatot vett, persze a hallgatas szotfogadas teman meg csiszolni kell, de egyre aranyossabb. Legszebb mondata felem az ittletem alatt, amelett hogy neha kicsusik hogy I love you, teljesen megvaltoztatta az egesz kapcsolatunkat. A tortenet a kovetkezo, anyaknapja egyre kozeledett, a kisfiu anyaknapi teazason vett reszt a suliba, majd mikor delutan a parkbol jovunk haza, elkezd a kisfiu szolitgatni, es mondogatni hogy I love you, majd egyszercsak megall es elkezdi mondani, hogy barcsak lenne au pair anyaknapja is, es en is teazhatnek vele a suliba, mertr annyira szeret. Hat nem igazan tudtam valaszolni, nagyon jol esett, talan egy 5 percre meg el is felejtettem, hogy mennyire nem hallgatott ram a parkba...:)

Aztan a nagymama is megerkezett, most nem idegesit annyira, aztan meg 2 napig lesz itt, ezt mar csak tuleljuk...
Anyak napjara anyuka egy grillet ajandekozott apukanak...igen eleg erdekes, de hat igy volt, aztan most grill partikat tartanak. Legalabb nem nekem kell foznom...
Anyaknapjara megint voltunk branch ezni az itteni club hazba. megint bekajaztunk, de tenyleg jo volt, tenyleg csaladtagnak tekintenek. Anyuka egyre kedvesebb, csak megolel neha, erdeklodik irantam tenyleg, es apuka is jofej...tenyleg fognak hianyozni ha 1 honapig nem talalkozom veluk.
Igy honap es otthon leszek, aztan jovok is vissza...neha tenyleg ugy erzem, hogy minden amit eltervezek idovel de valora valik. Amerikat ahogy elterveztem ugy vallt valora, igaz hogy nem ment minden problema nelkul, de a vegere megerte minden egyes perc. Aki igazan ismer, tudja hogy boldog vagyok itt, ennel boldogabb nem is lehetnek, persze a kormulmenyeket tekintve, hogy a csaladom ill. barataim nem lehetnek velem, de az eletben sok aldozatot kell hoznunk. Viszont ennel a csaladnal tokeletesebbet nem is kivanhatnek, sok tervem van meg itt, es remelem mindet valora is tudom majd idovel valtani.

Jajj es a legfontosabbat vagyis a legizgalmasabbat majdnem el is felejtettem...szombaton, szabadnapom leven mar reggel 9kor kipattantam az agybol es elindultam a gym-be, gondoltam majd kicsit futok ilyenek aztan kiulok a medence partjara napozni...persze hogy a naptejet nem vittem, a kovetkezmeny szerintem eleg egyertelmu...de nem is ez a lenyeg. Delutan 3kor raeszmelve, hogy valoszinuleg rakvorosre egtem elindultam haza, mikor belepve az ajton egy zongorazasra lettem figyelmes. Egy 50ev koruli ember ult a zongoranal, aki annyira de annyira szepen jatszott, hogy kb mindenki csak ult ott es hallgatta. Kivancsi voltam ki lehet az, majd apuka occse, aki ugyebar vilagsztarokkal all igen kozeli kapcsolatba, kinyogte hogy o Walter valaki, a vilag egyik legnepszerubb komponistaja, o csinalta a Titanic zeneit, valamint kb az osszes Disney rajzfilm zeneit.. Nagyon jol jatszott tenlyleg, vagy 2 oran keresztul.. Aztan persze masnap is visszajott, de akkor mar egy masik fiatal ember tarsasagaban...egy 25ev koruli fekete fiuval, aki mint utobb kiderult Austin Brown..tudom tudom, igy nem mond sokat a neve, de ha azt mondom hogy igen kozeli rokonsagban all Michael Jackson-nal, egesz pontosan az unokaoccse, akkor mar izgalmas nem??? Hat igen, o is enekes, es nem utolso sorban eleg jol nez ki :) Szoval izgalmasan telt ez a hetvege az biztos !! :)

Szep hetet, puszi Zsu

3 megjegyzés:

  1. Remélem kicsit gyakrabban fogsz írni, mert kíváncsi vagyok mi újság arra North Caliban.. :P Meg olyan jó volna, ha képeket is tennél fel, még ha nincs is semmi újdonság, már csak arról a gyönyörű környékről, amerre laksz, is szívesen látnék pár picture-t. :)

    VálaszTörlés
  2. such a great blog honey!!! ;D
    xoxo

    VálaszTörlés
  3. Imádom olvasgatni a blogot:D
    http://beautyandfashion-makeup.blogspot.com/

    VálaszTörlés