2012. május 2., szerda

Tobb mint 8 honapja...

Igeen mar tobb, mint 8 honapja elem a kis amerikai eletemet... ami annyira de annyira nem izgalmas, hogy mar unalmas is, szoval ezert nem igazan jelentkezem mostanaba.

Nincs okom panaszkodni, tehat irni sincs :D Valahogy a blogirast a panaszkodassal hozom osszefuggesbe manapsag, mondjuk lehet ez egy ujabb kifogas, es csak egyszeruen lusta vagyok leulni es blogolni.

A hetkoznapjaim szokas szerint eltelnek, ha suliba vannak a gyerekek en gyorsan elintezem a dolgaimat itthon, es el is indulok edzeni. Ha meg a kisfiu nincs suliba altalaba apuka van itthon vele es jatszanak, tehat akkor sem kell dolgoznom tul sokat, vagyis egyre kevesebb idot toltok a gyerekek tarsasagaban. A delutani munka persze a regi, a kocsiban elek konkretan, de szeretem ezt az eletstilust. Ha valaki majd egyszer megkerdezi, mit is tanultam ezalatt az x ev alatt, az elso es legfontosabb persze az angol lesz, de talan a masodik a vezetes.. Hisz ezek az amerikaiak annyira konnyen kapnak jogsit, hogy biztos vagyok benne, hogy a fele nem is tud vezetni, egyszeruen csak kozveszelyesek... Mikor kb 120km/h nal az autopalyan bevag eled egy kocsi index nelkul...eleg kellemetlen neha, mert hogy ugye az index disznek van, hasznalni senki nem hasznalja, minek is?!

Mi is tortent aprilisban ami fontos es izgi??? Haat voltunk egyszer egy tok jo etterembe vacsizni, Melting Pot a neve, eletembe nem ettem meg ilyen finom kajakat... Olvasztott sajtba mrtogatod eloszor a kis zoldsegeidet, aztan a salata resz, aztan sajat magad sutod meg a kis husijaidat, amit mellesleg en nem eszem mar 1 honapja...uj eletmod amcsiban.. aztan a legjobb resz, az olvasztott csokiba martogatod a csoki darabokat meg epret meg mindent :)

Mas erdekes sztori.. oo befejeztem a sulit, kisebb nagyobb csalasokkal. A lenyeg, hogy megvan a papirom rola, jovore elkedem a TOEFL-t, ami majd kesobb a college-hoz jol jon majd, es felveszek majd par kurzust ami segit majd felkeszulni az egyetemre...mert itt nagyban beszeljuk a jovomet a csaladdal.. Tobb evben gondolkoznak mikor a hosszabitasomrol esik szo :) Szoval tenyleg boldog vagyok, panaszkodni nem is tudok egyatalan, szoval ennyi lett ez a bejegyzes most :)

Meg 1,5 honap es otthon leszek vegre kicsit, addig meg probalok egy jobban megszerkeztett bejegyzest krealni igerem :)

Legyetek jok, puszi

Zsu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése