2011. július 25., hétfő

Újabb jó hírek

Ma hívott Zsófi, Babaországból, hogy az amerikai ügynökségnél megtörtént a párosításunk a családdal, úgyhogy most arra kell várnom, hogy elküldjék neki a vízum papírokat, bemenni érte jövő héten és majd azokkal a nagykövetségre kell bemennem megigényelni a vízumot... És ez azt jelenti, hogy az augusztus 29-én induló, 4 napos New York-i képzésen fogok részt venni. Miután ezt megtudtam rögtön írtam az anyukának egy emailt, hogy nagyon örülök és alig várom, hogy találkozzunk. Megírta, hogy megbeszélte az ügynökséggel, hogy szeptember elsején fél 7-re jönnek értem a hotelhez, szóval rendesek, hogy nem kell vonatoznom, és hogy még aznap este el is jönnek értem, így nagyszerűen szeptember 1-től kezdhetek is :)  Feltettem még pár igen fontos kérdést a laptoppal, és az internettel kapcsolatban, valamint hogy kapok e majd telefont. Mindent kapok úgy néz ki, meg majd segítenek elintézni a dolgokat, eléggé jó fejek :) Aztán anyuka megkérdezte mit szeretnék megnézni mindenképp, természetesen a válaszom New York volt, meg Washington, és felajánlották, hogy akkor ezeket feltétlenül meg is fogjuk együtt nézni...alig várom :) Holnap van nagyobbik 6. szülinapja, úgyhogy majd este felköszöntöm! Nagyjából ennyi történt szombat óta, de folyamatosan emailezünk anyukával, mindig van valami, ami fontos és tudni szeretnénk!
Ja a legjobbat majdnem el is felejtettem, kaptam ma a kicsiről egy képet, nagy mosollyal az arcán, amit nekem küld, édes!!!
Szóval mostmár tényleg mindjárt itt van, hihetetlen, hogy ennyire hamar sikerült, nem hittem volna, de nekem szerencsém is volt ez tuti, hogy az unokatesóm kint van és segített a családkeresésben, és mekkora szerencse, hogy az első ennyire szuper!! Tehát nélküle valószínű nem itt tartanék..!!!! Úgyhogy lassan elkezdhetek izgulni és visszaszámolni a napjaimat itthon.

4 megjegyzés:

  1. Szia Zsuzsi,
    csak nem rég találtam rá a blogodra, pedig láttam, hogy "követsz" - hehe de viccesen hangzik :) Na a lényeg a lényeg, szívből gratulálok, hogy ilyen gyorsan és ilyen szuper kis családot találtál. Sok sikert kívánok Neked odakint, látom augusztus végén indulsz. Én éppen a családkeresősdit játszom még, remélem hamarosan dűlőre jutok valakivel... :)
    Még az is lehet, hogy találkozunk Amerikában?! ;)
    Stresszmentes készülődést, szép nyarat kívánok még! Használd ki az időt alaposan!
    Puszi,
    Vivi

    VálaszTörlés
  2. Szia Vivi!
    Köszönöm szépen, aranyos vagy, hidd el én is nagyon örülök, hogy ilyen szuper családom lesz, nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egymásra találtunk :)
    Sok sikert Neked a családkereséshez, remélem te is ilyen szerencsés leszel!! Biztos, hogy kint találkozunk majd :) Addig is "követjük" egymást :)
    Puszi Zsuzsi

    VálaszTörlés
  3. Szia Zsuzsi!

    Csak nagyon jó utat szeretnék neked kívánni holnapra!! holnap már járnak rendesen a repcsik?
    Nagyon vigyázz magadra!! és minél hamarabb kérünk beszámolót!!!:)))
    Drukkolok majd h minden rendben legyen!
    Pusszi
    Ewe

    VálaszTörlés
  4. Szia Ewe!

    Köszönöm a jó kívánságokat!! Nagyon izgulok, nem is birok aludni, figyelem a neten, hogy nem e törlik a járatom...eddig úgy néz ki, elindulnak már, csak késésekre kell számítani!
    Amint tudok írok mindenképp :))
    Puszi, Zsuzsi

    VálaszTörlés