2011. szeptember 17., szombat

A hetem

Túl vagyok az első hetemen, és igazából elég jol telt. Mivel a héten 3 napot mindketten suliba vannak, ezért csak annyi a dolgom, hogy reggel rávegyem őket, a felkelésre, ágyazásra, öltözködésre, reggelizésre, fogmosásra, ami elég nehéz, tekintve, hogy mennyire el vannak kényeztetve... Ha azt mondom most, meg sem hallják, el kell mondanom vagy 20szor, hogy legyenek kedvesen és most azonnal kezdjék el csinálni a dolgokat, mire végre rám figyelnek, és vagy az a reakció, hogy de nem mert ez így jo, vagy jobb esetben végre megindul az egyik, és aztán követi a másik... Szóval 7 órától dolgozom általában, és csak hétfőn kedden viszem én őket suliba, a többi napokon apuka vagy anyuka, ugyhogy  8:15-től szabad is vagyok, amíg nem kell értük mennem...és vinni őket a külön órákra. Az utóbbi pár napban már nem is tévedtünk el, helyette a kisfiú elaludt a kocsiba... nagy nehezen sikerült felkeltenem, de elkezdett hisztizni, sírni, egyenesen üvöltött, hogy ő nem akar kiszállni, ő fáradt, álmos, aludni akar. Egy élmény volt megküzdeni vele... de sikerült, adtam neki pár játékot, megígértem neki, ha jó lesz kap rágót, és el is felejtette, hogy valaha álmos volt!
Tehát nincs túl sok dolgom, néha berakok egy mosást, csinálok nekik valami nasit, aztán vacsit. Általában a szülök fektetik le őket, én elköszönöm tőlük és vége is a napomnak.
Tegnap a többi környékbeli au pairrel voltunk a Cheesecake Factory-ban, ahol ezer millió féle sütiből lehetett választani...isteni volt. Kár, hogy csak kinti asztal volt, és valószínű jol megfáztam, mert elég rosszul érzem magam. Holnap mennénk az Alcatrazba, de ha ennyire nem leszek jol, valószínű inkább pihenek...
A csajokkal megbeszéltük, hogy valamikor elmegyünk Skydiving-olni...talán a szülinapomkor, még nem tudjuk pontosan.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, még pihenek, mert 1kor érnek haza aztán egészen estig meg sem állunk.
Pupu, Zsu

4 megjegyzés:

  1. Jobbulást Zsuzsi! Azért majd mielőbb ejtsd meg az Alcatraz-os túrát.:-) jó, hogy sok szabadidőd van, ez fontos.

    VálaszTörlés
  2. hogy vagy? meggyógyultál már? gyerekekkel mien a kapcsolatod így már, hogy több nap eltelt...és a szülők? hogy látod? jó helyed lesz? emberileg is?
    Zsófi(sógornőm) is most fog rematch-elni, talán már olvastad is a blogján. Nagyon kíváncsi vagyok rátok,hogy mienek az új családok és hogy érzitek magatokat.

    VálaszTörlés
  3. Köszi az érdeklődést, már jobban vagyok, hétvégn kipihentem magam, és hétfőtől megint dolgozom. A gyerekekkel egyre jobban kijövök, a szülőkkel meg ismerkedünk, elég keveset vannak itthon, szóval keveset is találkozom velük. De nagyon kedvesek, aranyosak, remélem így is maard az elkövetkezendő 1 évebn :)
    Zsófi?? Be tudnád linkelni a blogját, annyi rematchről olvastam mostanában, nem emlékszem mindre pontosan.
    Köszi, Zsuzsi

    VálaszTörlés
  4. már olvasod, mert látlak az olvasói közt, sophiein greenwich

    VálaszTörlés