2012. február 18., szombat

Micsoda februar :)

Hat hol is kezdjem?? Epp itt ulok SF-ba a repuloteren, es varom, hogy elkezdodjon a beszallas, hiszen indulok Floridaba. Juhuu.

De kezdjunk mindent az elejen. A hetem rohamos gyorsasaggal eltelt, szinte nem is dolgoztam, mindenki keszult az utazasra mar.Azzal a kivetellel, hogy csutortokon volt anyuka es a kisfiu szulinapja is, amit meg is unnepeltunk a kedvenc kinai ettermunkbe, volt ott minden, lufik, jegkrem torta, ajandekok...szuper volt :)
A gyerekeknek het kozbe mar elkezdtem pakolni, anyuka felirta mit ne felejtsek el becsomagolni, aztan az utolso pillanatra persze, pentekre el is keszultem mindnenel nekik... Pentek delutan mar 6kor agyba tettem oket, mivel hajnal 3kor keltunk, hiszen nekik reggel 6kor indul a gepuk. Apuka keltett engem is hajnal 2 ora 47 perckor, mikor is kijelentette, hogy 3ig siman van idom meg, vegyem ezt egy ilyen lassu felkelesnek. Hat mondom, en jobban szeretem az utolso pillanatba kiugrom az agybol es mar kesz is vagyok felkelest, hiszen meg 10 perc alvas is sokat szamit, de koszi az ebresztest... 3-ra el is keszultem, es nagy mely levegot vettem, hiszen most kovetkezett a legrosszabb resz, a gyerekek keltese. Erdekes, annyira nem is voltak faradtak, inkabb izgatottak. gyorsan feloltoztettem oket, es olyan fel 4 kor el is indultunk. A megallapodas szerint kiviszem oket a buszmegalloba, ami tolunk kb 5 percre van, es haza es alhatok tovabb. Hat ehelyett egeszen a repuloterig vittek magukat, en meg neztem neztem az utat, de nem maradt meg sok minden a sok info miatt.
1 ora alatt ertunk oda, aztan megkerdeztem, hogy akkor en megis hogy jutok haza... Nagy meglepodes az arcukon...meg sose voltam itt a repuloteren?? Oooo mikor is lettem volna? En Oakland-be erkeztem meg anno, de akkor is sotet volt, arra sem emlekszem, foleg hogy mar tobb mint 5 honapja volt... Apuka hozzatette, hogy nem bonyolult, nyugodjak meg, most kivetelesen ne kovessem a kiirasokat...mert ha o azt tette, eddig mindig eltevedt. Hat jo, akkor megis mi a fenet kovessek, egy olyan 5 6 savos autopalyan, ahol a kijaratok nem olyanok mint, MO-on, itt van North/South, ha szamok vannak akkor az is peldaul 280a, 280b... hat oke, koszi. Anyuka is mondja, igen igen o is mindig eltevedt eddig, de ad egy terkepet, leirja mit hogy hova, es ezen majd el tudok igazodni. Ez igy hajnal fel 5-kor, korom sotetbe nem igazan segitett...foleg, hogy nem az en "kis" kocsimmal voltunk, hanem a NAGY csaladival... A bucsuzkodas aranyos volt, megolelgettuk egymast, mondtak, ha barmi baj/gond van hivjam oket, de amugy is csak hivjam oket, ha mar hianyoznak :)
Elindultam haza... 1 ora volt az ut, de nem tevedtem el :) Annyira buszke voltam magamra :) Igaz, senki nem volt az utakon, ha volt is valaki, tuti leelozott, nem igazan mertem szaguldozni, feltem, hogy nem veszem eszre a kijaratot... de eppsegben hazaertem fel 6-ra :) 6kor mar aludtam is, hiszen masnap meg vart ram a pakolas meg a nagy indulas... A bepakolas szamomra tul sok fajdalommal jar, mikor otthon indultam legalabb 2 hettel elotte mar elkezdtem gondolkodni, hogy mit is szeretnek vinni, hiszen az a 23kg 1 evre eleg keveske...1 hettel elotte pedig mar pakolasztam be aztan ki.. Na ez most sem volt mas...a gondolkodas megvolt joval elotte is, na de az hogy en ravegyem magam a pakolasra...utolso pillanatba... Igaz, hogy csak 1 het, de akkoris :)

Most itt tartok, varom a beszallast, az elso gep Chicago-ig kb 4 oras uton az ablak melle sikerult jegyet foglalnom, aludni fogok remelhetoleg... aztan a kovetkezo 2,5 oras utat meg csak kibirom valahogy nem ablak mellett :)

A masik fantasztikus dolog, hogy kaptam nyarra 1 honapos fizetett szabadsagot, vagyis megyek haza :)
 Junius 19-tol julius 16-ig otthon leszek!!! Anyuka szerint, fiatal vagyok, szuksegem van meg a csaladomra, es a barataimra, hogy feltoltodjek, es ujjult erovel kezdhessem meg a masodik evemet :) Tehat haza kuld, kifizeti a repjegyem, vagyis erre megy majd az a fizetesem, es utana szeretettel varnak vissza :) Meg februarban meg kell vennunk a jegyet, mert marciustol egyre dragabbak lesznek, szoval meg ebben a honapban a haza utamra is meg lesz a biztos idopont :) Hat nem csodalatos??? :) DEEE!!
Nagyon nagyon szerencsem van ezzel a csaladdal ugy erzem, jol kifogtam oket :)

Valahogy minden olyan jol sikerult most ebben a honapban, kivancsian varom mi kovetkezik... :P

A kovetkezo post  mar csak Florida utan lesz, sok sok keppel es az elmenybeszamolommal :)
Addigis legyetek jok, vigyazzatok magatokra, Puszi Zsuzsi

1 megjegyzés:

  1. szia Zsuzsi. Olyan jó olvasni a sorokat. Nagyon várom az élményteli bejegyzést.) puszii jo utat

    VálaszTörlés