2012. június 10., vasárnap

Valami vege, valaminek a kezdete

Ha egy evvel ezelottre emlekszem vissza, tisztan magam elott latom magam, ahogy a blogok olvasasa utan lelkesen elkezdtem en is leirni a torteneseket a Nagy Utammal kapcsolatban. Nagyon sok blogot olvastam, es a mai tyunapig igyekszem rendszeres olvasoja lenni nehany blognak, es ennek hatasara en is igyekeztem megosztani a nagyvilaggal, hogy mi is zajlik itt velem a vilag masik reszen. Nem mondom, hogy tokeletes mintaja voltam/vagyok a blogolasnak, de amig csinaltam, addig igenis lelkesen irkaltam, toltottem fel a kis kepeket. Es mint tobb bejegyzesemben is utalva arra, hogy talan veget vetek ennek, a veg most kovetkezik...
Persze, azoknak akik olvastak, es talan az en hatasomra is dontottek ugy, hogy Amerikaba jonnek es kiprobaljak ezt az eletet, nagyon sok sikert kivanok, es tobb erot a blogolashoz :)
A fo indok egeszen egyszeru, nincs idom ra. Nagyon sajnalom tenyleg, hiszen ez a blog miattam jott letre, hogyha majd evek mulva vissza szeretnek emlekezni, hogy mik is tortentek velem akkor csak fellapozzam a blogom, es ujra atelem majd a sok elmenyt ujra :) Amit biztos, hogy meg is fogok majd tenni am :)
A masodik ok, hogy megyek haza, egeszen pontosan 10 nap mulva az en kis hazamban fogom elvezni a csaladom es barataim tarsasagat egeszen egy honapig :) Persze csak akkor ha minden jol megy. Hogy miert is irom ezt? Rengetek minden valtozott az elmult 1 honapban...
Az elejen kezdve, NEM hosszabitok, vagyis augusztus vegen lejar a szerzodesem az au pair ceggel, es vegre szabad leszek. Mostmar elmondhatom, a kotelezo havi megjelenesek, cluster meetingek ugyebar nagy reszet, huuu 90%-at kihagytam, ha jol emlekszem az elmult 9 honapomban 2 db meetingen vettem reszt, egyreszt a tarsasag sem tetszett, es a programok sem igazan. Szoval vegre megszabadulok a havi kinos e-mail valtogatasoktol, hogy miert is nem tudok megint reszt venni a talalkozon.
Tehat akkor ugye mi is lesz? Ez a legjobb resze a dolgognak, egyetemista leszek az USA-ban?! Igen igen, ez meg nagyon nagyon elhamarkodott kijelentes, de azon vagyok, hogy valora valtsam ezt is. Mert aki ismer, az tudja, hogy vilag eletembe orvos akartam lenni, aztan hirtelen Amerikaba akartam jonni, a ketto egyutt eddig nem igazan mukodott, de most itt vagyok, idejet ereztem a masik terv megvalositasanak is.
Ez a folyamat rengeteg papir kitoltessel jar jelenleg, es a suliba jelentkezeskor teszteket kell majd irnom, minderre lesz pontosan egy hetem, mert ugye junius 19-en en haza repulok, ha torik ha szakad. Otthon meg rengeteg dolgom lesz meg, legfokeppen az uj tanuloi vizum igenylese :) Amivel remelhetoleg korlatlanul utazhatok majd mindenhova...de ez egy masik sztori :) Az en kedves kis csaladom eleg sok utat tervez a jovoben, kezdve Kinaval... :)
A lenyeg, ez egy au pair blog volt, es ugy erzem, az au pairseg sotet, borus oldalat egyarant bemutattam, mindamellett, hogy az utobbi idoben szinte csak jo elmenyek ertek :) Higyje el mindenki, minden a csaladon mulik!! Nekem, es tudom tokeletes csalad nincs, de az enyem valahogy megis az :)
Szoval au pair blognak indult, de ezennel le is zarom most. Egy fejezet lezarult az eletemben, mondhatom, hogy eletem egyben legrosszabb, es legjobb evet zarom itt, megjartam a poklok poklat, nem elveztem New York utcait, se New Jerseyt, de aztan a napsuteses California valahogy mindent megvaltoztatott!!
Remelem, akik fontolgatjak, hogy az USA-ba toltsenek egy, vagy akar tobb evet, valamennyire segithettem, es igenis merje mindenki kiprobalni, hisz olyan elmenyeket lehet itt megtapasztalni, amitol egy egeszen mas ember leszel, es ezek mindig az eleted reszei maradnak!

Ugyhogy kerek mindenkit, hogy szurkoljon, hogy valora tudjam valtani ezt a tervemet is, es akkor en leszek a vilag a legboldogabb embere :) Koszonom :)
Es koszonom, hogy eddig is olvastatok a bejegyzeseimet, es hogy rengetek e-mailt kaptam, es uzenetet itt, vagy akar facebook-on, koszonom tenyleg a tamogatast mindenkinek :)

Sok puszi, Zsu

De ettől még valami csodás kezdete, valami új kezdete, valami váratlané, valami igazé, amit lehet szeretni, ami megváltoztatja az életünket örökre.

3 megjegyzés:

  1. Erre nem számítottam, de látom, hogy tele vagy tervekkel és szívből kívánom, hogy összejön az álmod, és sikerüljön az USA-ban egyetemre járni! Remélem majd valamilyen úton-módon tudatod velünk, hogy összejött-e. :-)
    A legjobbakat!

    Pusza

    Kriszta

    VálaszTörlés
  2. Zsuzsi! Nagyon sajnálom, hogy befejezed a blogot, de ahogy te is írtad; új fejezet kezdődik és ezzel mondhatni vége az au aupairkedésnek is. Én szeretnék neked nagyon sok sikert kívánni mindenhez - az egyetemhez, ahhoz hogy itt maradhass, hogy valóra váltsd álmaidat. Kellemes időtöltést otthon, azt hiszem alaposan fel fogsz töltődni majd - utána pedig vár rád egy egészen másfajta élet itt, Amerikában. A legjobbakat csajszi! ;-)
    Sokszor puszillak, vigyázz magadra!

    p.S.: Remélem összejön a találkozó októberben, San Franciscoban! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is sajnálom, hogy befejezdőik az au pair blog, de kezdhetnél írni egy USA-ban tanulós blogot:) nagyon kíváncsi vagyok puszi, a legjobbakat!!

    VálaszTörlés