2012. július 6., péntek

Itt a búcsú ideje

Ahogy megígértem egy utolsó bejegyzessel zárom le a blogomat.

Itthon vagyok mar több mint 2 hete, idom sajnos szűkös de nagyon élvezem az itthon töltött idom minden percet.

A vizum interjúra az első napomon mar időpontot kertem, nagyon izgultam, mivel nagyon kevés esélyt láttam arra, hogy elsőre minden simán fog menni, mar elkezdtem gyártani a B és C terveimet, de szerencsére ezekre végül nem volt szükségem. Egy kevesebb mint 5 perces interjú után szinte kérdések nélkül gratulált a csávó a konzulátusba és jöhettem is haza. A vizumomat azóta ki is postaztak, és legnagyobb meglepetésemre 5 évre kaptam meg, vagyis 2017- ig van mostmár meg a vizumom.
Persze addig nem szándékozom kint maradni, amint lesz alkalmam jövök is haza, hiszen itthon csak egy van, és ha itt lehetek, az tesz legjobban boldoggá :)
A visszautazasom időpontja tolódik a legnagyobb szerencsémre, meg van pár hetem itthon, igazából nem is akarok visszamenni most, de biztos jó/ jobb lesz nekem ott majd...
Remalmaimban a repülőtéren állok de nem szallok fel, mert nem bírom ujra otthagyni a családomat és a barátaimat.

Tehát a lényeg, hogy vagjon bele ebbe a kalandba mindenki aki csak egy kis késztetést is érez rá, hiszen iszonyatos kalandokban lehet része, és utána pedig olyan lehetőségeket kaphat amikre életébe sose gondolt.
Én egy percig sem bántam meg az elmúlt 10 hónapomat Amerikában, és nagyon remelem, hogy a következő érveimet sem fogom!

Minden blog olvasónak, leendő és mostani au pair-eknek nagyon sok szerencsét kívánok, és bármilyen kerdesetek van, nyugodtan írjatok :)
Puszi,
Zsu

Sent from my iPhone

3 megjegyzés:

  1. Szia Zsuzsi, én Somogyi Nóra vagyok :)Imádtam a blogod!!:) és sajnálom h abbahagyod:( de lenne pár kérdésem tőled, szóval ha lesz időd nagyon örülnék ha tudnál jelentkezni :) noraadel.fox@gmail.com a címem au pairkedésről szeretnék csak pár kérdést feltenni:) Előre is köszönöm:)Nóri

    VálaszTörlés
  2. Még csak most találtam rá a blogodra, de imádom, ahogy amerikát is! Sajnálom, hogy már nem írsz,szívesen olvastalak volna tovább! :)
    A sose lehet tudni alapon feliratkoztam hozzád, ha van kedved, te is kukkants be te is hozzám! :)

    http://lifelikevision.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én végig követtem a blogodat. Gratulálok a sikeres felvételhez. Azért örülnék, ha írnál a tanuló éveid alatt is. Szerintem sokakat érdekelne, milyen az amerikai felsőoktatás. Már az is nagyon érdekes,az itthoniakhoz képest, hogy csak két tárgyat veszel fel. Mindenképpen kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd!

    VálaszTörlés