2011. július 20., szerda

A tökéletes család?!

Tehát ott hagytam abba, hogy hétfőn jött a telefon Jersey-ből, anyuka hívott, azonnal Skype-oltunk is, és megbeszéltük, hogy szerda este folytatjuk. Szerencsémre addig össze tudtam szedni a gondolataimat, a kérdéseimet a gyerekekről, a kocsihasználatról, a beosztásomról, a szokásaikról, szóval mindenről, amit igencsak fontos tudni. Sandy, így hívják az anyukát nagyon kedves volt végig, nekem nagyon szimpatikus, és úgy látom ez kölcsönös!
Szóval a fontosabb tudnivalók, 2 kisgyerek, a kicsi 2éves Charlie, a nagyobb 6 éves Isaac! A kicsi heti kétszer jár valami előkészítős programba, vagy mibe napi pár órát , tehát ő otthon van végülis egész nap. Állítólag nagyon kis aranyos, kis bújós. A nagy suliba jár reggeltől délutánig, és imád sportolni, baseballozni ilyenek, anyuka szerint tündéri mindkettő, persze mi mást mondhatna, hisz ő az anyukájuk, ezt ő is így megmondta, aranyos volt :)
Mint már írtam, az anyuka színésznő, tehát neki elég kiszámíthatatlan a napi beosztása, de szeptembertől kezd újra dolgozni, úgyhogy nem lesz túl sokat otthon, az apukáról nem is beszélve, TV producer, és reggeltől késő estig nincs otthon. De hétvégén mindketten otthon vannak, és valószínű akkor nem is kellene dolgoznom. Csak kivételes alkalmakkor, ha kettesben elmennek vacsizni ilyenek. Ó igen,  főzéssel kapcsolatba mondta, hogy szeret sőt imád főzni, szóval mindig van meleg kaja otthon, amit csak oda kell adni a gyerekeknek, de ha esetleg nincs, akkor is segít vagy meg mondja mit hogy mikor stb :)
A hely Maplewood, az uncsitesómtól 20 percre van, és az anyuka kifejezetten kért, hogy szóljak neki, hogy menjen át nézzen körbe, hogy biztos jo helyre kerülnék e. Mert még én sem láttam, csak a csajt, de szombaton mindenképpen bemutat mindenkinek, és a házat is körbejárjuk. Tényleg nagyon kedves, közvetlen, mintha ezer éve ismerne és ez nekem nagyon is furcsa, mi magyarok nem vagyunk ilyenek, főleg nem azokkal akiket soha nem láttunk, semmi kapcsolatunk nincs vele, ők meg rá bízzák a gyerekeiket valakire, akit akkor ismernek meg....egész más világ, most már igazából is látom.
Szóval ennyi történt tegnap, ja és miután befejeztük, rögötn írt emailt, hogy menyire jo volt beszélgetni, és, hogy alig várja a szombatot, és persze addigis nyugodtan írjak, ha bármi kérdés eszembe jutna. Amit meg is tettem, és írt is, hogy örül, hogy érdeklődök, és hogy készen állok, akár már most is, ha úgy van!
Úgy érzem eddig bíztató a helyzet, de majd minden kiderül hétvégére! Alig várom!
Addig is puszi, Zsu

2 megjegyzés:

  1. Szia Zsuzsi,
    Nekem szimpinek tűnik a család, de hát neked kell dönteni :-)
    Remélem sikerülni fog, és várom a következő bejegyzésedet :-)
    Erika (au pair in Chevy Chase :-D)

    VálaszTörlés
  2. Szia Erika!
    Hidd el nekem is nagyon szimpatikusak, csak reménykedni tudok, hogy hozzájuk kerülök :)
    Amint lesz fejlemény rögtön írom :)

    VálaszTörlés