2011. november 5., szombat

Great job Sofia!! You did it!!

Először is kezdeném azzal, hogy mekkora egy idióta vagyok...az első napomon, na jó hazudok, mert a második napomon itt az USA-ban megvettem álmaim fényképezőgépét, amit mostanában egyre ritkábban használok...A hétköznapjaimon minek is használnám, na de amikor épp egy hatalmas esemény részese vagyok?! Akkor mért felejtem otthon?????? Hát nem hiszem el, hogy ennyire szerencsétlen lennék...
Úgyhogy ne haragudjatok, de képekkel most sem szolgálhatok, csak az igencsak fantasztikusan megszerkesztett  élménybeszámolómmal :) Remélem elég lesz, igyekszem minél élethűbben ábrázolni a dolgokat.

Tehát, hogy minden világos legyen, ez a hét a kislány körül forgott, mivel pénteken fellépése volt a Talent Show-ba. Igeeeen, ez az a tipikus amcsi dolog, amit maximum a TV-ben látunk, az a mindenévbenmegrendezésrekerülő a gyerekeknagyonbénák című esemény. Az én drága hercegnőm Christina Aguilera Beautiful c. számát adta elő, és be kell vallanom, ő volt az este fénypontja, és nem azért mert én segítettem neki, és én készítettem fel őt, hanem mert első osztályos létére igenis ő volt a legfantasztikusabb.
Minden nap a gyakorlásról szólt, a szöveget már én is kívülről tudom, és nagyon büszke vagyok rá, hogy egy ilyen nehéz dalt ennyire szépen meg tudott tanulni. Volt olyan este, hogy 6 tól 9 ig csak énekeltünk és énekeltünk, meghallgattuk ezerszer a számot, hogy mit hogyan is kéne csinálnia, és 9 órakor még mindig énekelni akart, pedig már csak ült csukódott le a szeme, de ő küzdött. Imádni való volt.
Aztán mivel ez egy nagyszabású Show,valami csini fellépő ruhára is szüksége volt. Persze valami újra. Csillogó fekete  topp, fekete harisnya, fekete szoknya és csizma lett végül a szett, nagyon csinos volt, nagylányos, ahogy ő mondta :) Ehhez kapott tőlem egy fekete karkötőt, egy kis kézitáskát, és hogy minden tökéletes legyen szájfényt is. Egyszerűen csak gyönyörű volt.
A show...hát mit is mondhatnék, vicces volt, hulla hopp karikáztak, énekeltek, táncoltak, zenéltek ilyenek, de azt nem mondanám, hogy bármelyiknek sok tehetsége lett volna, és komolyan is vették volna ezt az egészet, nem úgy mint Mi :) Jót nevettünk, és mikor Sofia került sorra, mindenki csak ámult, nagyon büszke voltam rá, főleg, hogy mögöttünk annyit hallottam, Óóó hisz még csak 1.osztályos, de egyszerűen lenyűgöző :) Meghatódtam, mondjuk nem először sírtam el magam, miközben énekelt, hát jó na, tényleg nagyon tud a kiscsaj :) Aztán az egész család a Cheesecake Factory felé vette az irányt, jól megünnepeltük a napot :)
Nagyon jó volt, olyan élmény volt, amit nem is tudok leírni. Egyre több olyan dolgot élek át, amit tudom, hogy otthon sose élnék át, mert egyszerűen nincs rá lehetőségem, és itt most ezeket megélhetem, és ezek az élmények tesznek gazdaggá, és ezeket sose tudja elvenni tőlem senki. És igen, úgy érezem akkor ott magam, mintha az én saját kislányom lépne fel, nem tudom leírni azt az érzést, egyszerűen csak büszke voltam, és tudtam milyen kemény munka árán jutott el idáig, hiszen a részese voltam.
És igen, ez az év sok mindenre megtanít bennünket, legfőképpen alázatra, tiszteletre, arra, miként boldoguljunk a nagyvilágban egyedül, engem például a főzésre is, hisz minden nap főzök, és most már tudom, hogy arra is, hogy milyen lehet anyukának lenni. Csodás érzés.

Visszatérve a hetemre...rengeteget dolgoztam, haha de viccesen hangzik, pedig így van, kedden és csütörtökön ugye a kissrác itthon van velem, na de ezen a héten szerdán is itthon volt, tehát zsinórba 3 egész napot töltöttünk együtt. Ami először rengetegnek tűnt, ami azt illeti az is volt, de ha visszagondolok jót tett nekünk, a kapcsolatunknak, egészen közel kerültünk egymáshoz. Én tanítottam meg neki az ABC-t, nehéz munka volt, de csütörtökre büszkén ment anyukához, hogy igen is ő mostmár tudja az abc-t. Aztán elkezdük megtanulni, hogy is írják a nevét, aztán még 2 betűt is nagyjából le tudunk már írni, a nagy A-t és a nagy B-t. Ezen kívül játszottunk sokat, és minden reggel 6órakor kopogott az ajtómon, hogy fél és szeretne befeküdni mellém, és tv-zni, de csak egyedül. Nagyon aranyos volt, volt, hogy simogatnom kellett a hasát vagy a hátát, édes volt, nagyon jól esett, hogy nem anyuka szobájába vezet az első útja, hanem hozzám :)
Mint kiderült, múlt hétvégén hiányolt, és megkérdezte anyukát, hogy megtarthatnak e örökre, mert szeretné ha örökké maradnék, hát nem édes???? Anyuka mikor ezt elmesélte, természetesen felajánlotta, hogy, ha szeretnék maradhatnék még :) Hát erre így 2 hónap után nem számítottam, de nagyon jól esett, nagyon is szeretnék maradni. Persze vannak rosszabb napok, vagy percek, amikor csak összepakolnék és elmennék innen messzire, úgy felidegesítenek a gyerekek, de egyre jobban kezelem ezeket, és utána megint kapok tőlük egy nagy ölelést vagy puszit és mindent hipp hopp elfelejtek nekik. Hát igen, ahogy most így olvasom miket írok, látszik, hogy egyre jobban kötődöm hozzájuk, megszerettem őket nagyon, hiszen valljuk be, anyjuk helyett anyjuk vagyok...én kezdem velük a napot, és én is zárom, anyukát apukát nem igazán látják hétköznap.

A hétvégém megint szabad, egyedül szombat este kell a gyerekekre vigyáznom, mert a szülök este elmennek szórakozni valahova, de hát az annyi lesz megint, hogy figyeljem hátha felébrednek. Lehet átjönnek a csajok, és dvd-zünk, vagy valami ilyesmi, csajos program. Rég nem is találkoztam velük, talán múlt hétvégén utoljára, de hát időm sincs, ha szabad vagyok C-vel töltöm azt a kis időt, igyekszik megmutatni a várost, az itteni szokásokkal együtt. Vicces. Élvezem. Moziztunk legutoljára, mivel egyre többet esik, és egyre hidegebb van... Furcsa, nem elég, hogy egy más kultúra, de még a nyelv is más, meg kell szoknom, vagy öö mi is az a mondás... :D I'll see...

Hétvégén csinálok nektek mesés képeket, addig is legyetek rosszak!! Pupu, Zsu

2 megjegyzés:

  1. Kirázott a hideg, amikor olvastam a soraid. :) Én is imádnám biztos a gyerekeket. :) Youtube-on esetleg nem lesz video a kis hercegnőről? Megnézném.
    Jó hétvégét!

    VálaszTörlés
  2. Én pont egy hete voltam egy enekversenyen, es ugyanezt enekeltem, imadom ezt a szamot :) bocsi, hogy csak igy ismeretlenul... :)

    VálaszTörlés