2011. október 31., hétfő

Happy Halloween...

Ne haragudjatok, már vagy 5-ször elkezdtem írni ezt a bejegyzést, de valahogy sose tetszett, sose tudtam befejezni, úgyhogy hagytam is az egészet... nem szép dolog tudom. Otthonról sokkal izgisebb volt a blogolás, itt valahogy más. Otthon mindenki elhatározza, hogy beszámol majd mindenről, ahha aztán belátjuk, hogy ez nem is olyan egyszerű innen kintről. Én is megígértem nem egyszer már, hogy szorgalmasan fogok blogolni, de képtelen vagyok rá, sajnálom. A sima hétköznapjaim nem túl izgisek, ami meg izgis lenne nem biztos, hogy az egész világra tartozik hehe :)

A lényeg, hogy a múlt hetem szokásos ütemben zajlott....volna, de valahogy nem alakult túl jol. A gyerekek egyszerűen csak elviselhetetlenek voltak, meg voltak bolondulva. Persze voltak jo pillanataink, mikor együtt tv-ztünk és hozzám bújtak, de persze voltak olyanok is, amikor kiborultam megint, régóta nem volt kiborulós napom, na ez a múlt héttel megváltozott. Nem részletezném, higgyétek el, ti sem akarjátok tudni a részleteket... DE leszögezném, nem panaszkodom, egyre erősebb vagyok, és egyre jobban fontolgatom, a hosszabbítást. Remélhetőleg ennél a családnál, mert hát megszakadni nem kell itt, azt a pár apróságot meg el tudom viselni. Amerikával való kapcsolatom is egyre stabilabb, és hát az otthoni helyzet sem az, ahová Amcsi után vágynék. Meglátjuk, mindenesetre hiányzik még a haza, néha szívesen visszatérnék egy kis szabira, csak 1 hétre, de hát nem lehet...

Aztán pénteken felajánlották, hogy hétvégén elmehetek velük Jackson-ba, nagymamához meg az ottani  Pumpkin Patchre, hát szépen megköszöntem, de úgy éreztem, hogy ezután a hét után igazán szükségem van egy kis gyerekmentes időre. Így aztán az egész hétvégémet pihenéssel tölthettem. Meg vásárlással, ennyi volt az én halloween-es hétvégém.
Mivel én szerintem ez nem egy ünnep, nem is szerettem volna megünnepelni, persze vicces, meg izgalmas, de nem nekem!!! Kész, nem szerettem meg, túl sok az édesség túl sok emiatt a balhé, a készülődés, szóval ez nem az én ünnepem, kíváncsi leszek a valentin napra, na az még egy nagy baromság. Ha még egy tököt ki kell faragnom, ha még egy tököt meglátok, ha még egy muffint ki kell díszítenem mert halloween van, valakit meg fogok ölni. Szerencsére holnap eltűnnek az idei jelmezek, és végre fellélegezhetek én is, nincs több tök!!!!! Hála ég!

Ma viszont ennek ellenére jo napom volt, a gyerekekkel röpke 3 órát voltam, suli karate, haza lecke, vacsi és már mentek is apukával golfozni, aztán Trick or Treat...röpke 3 óra, de az összes életkedvemet kiszívták. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy ideje visszatérnem kedvenc helyemre, ahol ma már egyszer megfordultam...és kedvenc kiszolgálóm, nevezzük C-nek, meginvitált egy kis Halloween-os estére, mondtam, hogy nem szeretem a Halloweent, azt mondta, hogy ő ilyet még soha senkitől nem hallott, de örül, mivel ő sem, számára sem egy ünnep, hisz dolgoznia kell, a trick ot treat dologból meg hát kiöregedett, mint kiderült 22 éves. Úgyhogy a kávézóban találkoztunk,  mi mást ittunk volna mint pumpkin spice latte-t és ettünk egy pumpkin pie-t, ezért is mondom, no more tök, no more halloween stuff!! Köszönöm! Az este további részleteivel nem untatnálak titeket, a lényeg, hogy jol éreztem magam végre :) C nagyon kedves, egyetemista, és hát ő is észrevette, hogy a kelleténél többet jártam a kávézóba..minő véletlen...hehe. C U tomorrow, dear C :)

Legyen szép napotok, és kérlek titeket, ne vegyétek át ezt az amcsi baromságot is...elég a valentin nap már....
Legyetek rosszak, csókpuszi Zsu

2 megjegyzés:

  1. Jól van,örülök neked,erősödj meg,ismerkedj,érezd jól magad!! Puszi Ildu

    VálaszTörlés
  2. jól sejtem, hogy C nem egy lány? :-)

    VálaszTörlés